Home St.-Franciscus

Onze Keuken

 (pop-up)

De maaltijden

Wij beogen steeds een gevarieerde en verse maaltijd. 's Morgens, 's middags en 's avonds wordt er gezamelijk gegeten in het restaurant. Het ontbijtbuffet vindt plaats van 8u tot 9u. Het middagmaal wordt om 11u30 opgediend. Op weekdagen kunt u steeds uit twee menu's een keuze maken. Verschillende dranken (water, frisdrank, tafelbier of wijn) worden u eveneens aangeboden. Het avondmaal kan tussen 17u15 en 18u genuttigd worden en wordt in buffetvorm aangeboden.   Om 13u30 wordt er koffie bedeeld op de kamer. Bij ziekte of op uw uitdrukkelijke wens worden de maaltijden op kamer bediend.
Bij afwezigheid kan er steeds een lunchpakket worden aangevraagd.Dieetvoeding is mogelijk op doktersvoorschrift.  Bij opname krijgt u bezoek van de verantwoordelijke van de keuken om de maaltijden te bespreken. Tijdens uw verblijf kunt u steeds een afspraak met haar maken om uw opmerkingen te bespreken. Familieleden en bezoekers kunnen, mits vooraf (min. 24 uu) te reserveren, steeds blijven eten.Een overzicht van de prijzen:
Ontbijt
€ 3
 
Middagmaal tijdens weekdagen€ 12,5
Middagmaal weekend en feestdagen€ 12,5
Avondmaal€ 4

(dranken niet inbegrepen)
 (pop-up)
 (pop-up)

Verjaardagsdiner

Vier maal per jaar wordt dit eetfestijn georganiseerd voor de jarigen. Dit feestelijk menu wordt u gratis aangeboden op een vrijdagavond. Ook uw familieleden en kennissen kunnen hieraan deelnemen tegen kostende prijs. Ten gepaste tijde wordt U hiervoor schriftelijk uitgenodigd.
 (pop-up)
concept & design by M-iT